Vælg sprog

Produktbeskrivelse

Farvekodning

Med vores kunders behov i fokus, tilbyder vi nu et sortiment med op til 10 farver: hvid, blå, rød, gul, grøn, sort, orange, lilla, grå og brun.

Temperatur tolerance

I henhold til kravene inden for hygiejne industrien, opfylder vores produkter en temperatur tolerance fra -30ºC/-22ºF til +134ºC/+273ºF (nogle tåler temperatur helt op til +250ºC/+480ºF).

Generelt for alle børster, skovle, spande mm.

Børstekroppene produceres i fuldstøbt jomfrueligt polypropylene, der sprøjtestøbes i rustfri stålforme under meget højt tryk, hvilket resultere i en fuldstøbt kompakt børstekrop med en glat smudsafvisende overflade. Produktionsteknikken adskiller sig fra den traditionelle produktionsmetode hvor børstekroppe støbes i aluminiums forme under mindre tryk, som resultere i opskummet børstekroppe som er fyldt med indvendige lufthuller og ru overflade.

Børste filamenter

I langt hovedparten af vores produkter, bruges Polyester PBT filamenter af forskellige længder og tykkelser. Polyester PBT er varmebestandigt til +134ºC/+273ºF, tåler autoklavering, absorbere ikke vand og har derfor samme stivhed i våd som tør tilstand, desuden har den en rigtig god gen­opretningsevne. Filamenterne holder længere end traditionelle filamenter, og tåler en meget bred vifte af rengøringskemikalier m.m.

Kvaliteten af filamenterne er naturligvis vigtig for os, og i kombinationen af præcis boring, nøjagtig isætning af filamenterne som fastholdes af rustfri stål kramper, resultere det i en ekstrem holdbarhed og modvirker at filamenterne falder ud af børstekroppen.

Som noget nyt, arbejder vi med et sortiment af børster, hvor filamenterne også bliver limet fast til børstekroppen, også kaldes "Resin Set". For yderligere information kontakt din forhandler.

Metal detekterbar produkter
Et sortiment af produkter som er specielt udviklet for levnedsmiddel- og farmaceutindustrien, hvor kontamination kan være meget omkostningsfuldt både økonomisk og på omdømmet hos den enkelte producent. Specielfremstillet fødevaregodkendt additiv er tilsat således at emnet bliver detekterbar og selv mindre stykker kan detekteres og afvises inden produktet kommer ud til kunden.

Ergonomi

Produkterne bliver fremstillet brugervenligt og ergonomisk korrekt, derudover har vi et meget bredt sortiment af produkter, som sikre et altid passende ergonomisk produkt til det givent formål, dermed et hurtigere og bedre resultat.

Hvor kan man bruge vores produkter?

Sortimentet er specielt designet til områder hvor der kræves en høj og effektiv kvalitet af rengøringen og hvor hygiejnen er essentiel, f.eks. : levnedsmiddel-, farmaceut industrien, bryggeribranchen, hospitaler, landbrug, supermarkeder, fødevareforhandler og lign.

Lovkrav, forordninger og regulativer

Produkterne opfylder EC/EU kravene* til produkter der bruges i forbind­else med fødevareproduktion. Alle produkter er produceret af FDA-godkendte råvare på "state of the art" maskiner. *EU regulativer 10/2011/EC; 1935/2004/EC; 2023/2006; 1068/2009/EC samt EU direktiver 93/43/EEC; 2002/72/EC. US Food and Drug Administration (FDA) Food Code 2009
HACCP (Food grade materials). Derudover er vi aktiv medlem i European Brushware Federation (FEIBP), hvor vi opfylder hygiejne charter PHB.

Migrationstest

For produkter som er fremstillet til direkte kontakt med fødevare, er der foretaget en migration test i overensstemmelse med EU regulering 10/2011/EC.

Certificeringer

Udover internationale lovkrav findes der også mange branche certificeringer, som skal overholdes, og dertil kan brugen af vores produkter hjælpe med til at overholde disse, f.eks.: HACCP konceptet (Hazard Analysis Critical Control Points) IFS konceptet (International Featured Standard for private brand producers of foodstuffs) 5S konceptet (Sorting, Set in order, Shine/Sweep, Standardizing, Sustain the system) BRC konceptet (British Retail Consortium)

GOA3 Online produktstyrings program

GOA3 er et web-baseret produktstyrings/tegneprogram som hjælper brugeren med en effektiv farve-/produktstyring af virksomheden, så f.eks. krydsinfektion kan undgås. Systemet giver mulighed for både vertikal samt horisontal farveopdeling. Det er muligt at udskrive en samlet og individuel plan for produkternes placering, funktion mm., for en mere effektiv udnyttelse og orden af produkterne. For yderligere information, kontakt din forhandler.

about